Betaalmethoden

Betaalmethoden
U kiest zelf een van de volgende eenvoudige betaalmethoden tijdens de bestelprocedure van onze winkel. E-oktoberfest werkt samen met betaalproviders Buckaroo en IClear. Beide zijn veilige betaalsystemen, speciaal ontwikkeld voor webwinkels. Voor verdere informatie over Buckaroo klik hier. Voor verdere informatie over IClear klik hier. Buckaroo en IClear stellen u in staat om op verschillende manieren te betalen:1. IDEAL
Met IDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde betaalomgeving op internet, met de specifieke beveiligingsmethoden van uw eigen bank. Als internetbankier kunt u direct gebruik maken van IDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. IDEAL werkt alleen voor klanten met een Nederlandse bankrekening.

2. PayPal
Met PayPal kan iedereen met een e-mailadres veilig online betalingen verzenden en ontvangen via zijn of haar creditcard of bankrekening. PayPal-leden kunnen met PayPal snel en eenvoudig aankopen doen op de e-oktoberfest.nl-website. Voor het gebruik van Paypal zijn wij genoodzaakt 1% van het orderbedrag in rekening te brengen.

 

3. Creditcard

Wij accepteren zowel Visa als Mastercard.

 

4. Sofortüberweisung en Giropay

Deze betaaldienst is speciaal voor onze Duitse klanten.


5. Bankoverschrijving
Heeft u geen creditcard of bankrekening die geschikt is voor IDEAL of PayPal, dan kunt u ook via een bankoverschrijving betalen. Maak het totaalbedrag van uw factuur over op de bankrekening van e-oktoberfest.nl, onder vermelding van het ordernummer. Zodra uw betaling ontvangen is, nemen wij uw order in behandeling en wordt gezorgd voor snelle verzending. Wij leveren aan particuliere klanten niet op rekening.

Bankgegevens:
RABO-Bank Venlo
Bankrekeninghouder: Bema Shopping B.V.
Plaats: Venlo
Bankrekeningnummer: 15.78.74.990
IBAN: NL45RABO0157874990
Swift/BIC: RABONL2U

6. Bankoverschrijving Duitsland/Banküberweisung Deutschland
RABO-Bank Venlo
Bankrekeninghouder: Bema Shopping B.V.
Plaats: Venlo
Bankrekeningnummer: 15.78.74.990
IBAN: NL45RABO0157874990
Swift/BIC: RABONL2U

Problemen met betalen?

Wanneer u een aankoop heeft gedaan maar nog niet betaald heeft kunt u inloggen op de webwinkel. Na het inloggen, komt u in 'mijn account'. In 'mijn account' krijgt u een overzicht met openstaande facturen. Achter iedere openstaande factuur staat 'nu betalen', wanneer u daar op klikt zult u alsnog kunnen betalen.


rutoo-paypal.jpg