Over ons

Welkom op de meest feestelijke site op het gebeid van Oktoberfest

E-Oktoberfest is een handelsonderneming van Bema Shopping B.V. E-Oktberfest is een webwhop met een breed assortiment aan producten voor een geslaagd Oktoberfeest. Wij hebben voor uw feest zowel tirolerkostuums, lederhose, dirndljurkjes, bijbehorende accessoires en natuurlijk ook aankleding voor de zaal. Door het grote aantal klanten in de Benelux, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland is e-Oktoberfest is staat om haar producten in grote partijen in te kopen. Dit ziet u als klant terug in de prijs.

Voor e-Oktoberfest is dienstverlening van zeer groot belang. Nagenoeg alle aangeboden producten worden geleverd uit eigen voorraad. De levertijd van de producten is altijd binnen 2 dagen. Retourneren is bij e-Oktoberfest geen probleem. U kunt binnen een termijn van 14 dagen uw producten retourneren indien deze ongebruikt zijn en voldoen aan de gestelde punten in onze Algemene Voorwaarden.

Het winkelen in onze onlineshop is een feest op zich. Gaat u geheel in Tiroolse stijl of kiest u liever voor een oktoberfest dress-up item. Bij ons gaat u zeker slagen. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met onze telefonische helpdesk +31 (0)77 - 8200208

Wij danken u "feestelijk" voor uw bezoek aan onze site.
Uw feest is begonnen!

Het e-Oktoberfest team


Andere Bema Shopping websites:

Feestkleding (NL)
Faschingskostueme (DE)
Fancy dress (EN & US)
Halloweenkleding (NL)
Toppers in concert kleding (NL)
Baby feestkleding (NL)

Bema Shopping B.V. Bezoekadres (alleen op afspraak)
Postbus 8074 Winkelveldstraat 20
5901 AB Venlo 5916 NX Venlo
Tel: +31 (0)77 820 02 08                    Tel: +31 (0)77 820 02 08  

KvK-nummer: 54169143
BTW-nummer: NL851206372B01Copyright: Zonder schriftelijke toestemming van e-Oktoberfest van rechtswege vertegenwoordigd door Bema Shopping B.V. is het verboden om teksten, foto's en/of plaatjes van deze site te kopiëren voor commercieel gebruik.